HVAC Trenger Hjemme

Når HVAC er noe du vil lære om, vil du sannsynligvis finne at det er mye informasjon der ute. Kanskje det forvirrer deg fordi all informasjonen er forskjellige steder. Denne artikkelen har samlet det som må være kjent om dette, slik at du ikke trenger å fortsette å søke.

Når du kjøper et nytt HVAC-system til ditt hjem, må du være sikker på at det er energieffektivt. I disse dager er de fleste nye HVAC-systemer energieffektive; det er en generell etikett på utstyret. For å være sikker på at kostnadene dine ikke går gjennom taket, velger du utstyr som er energieffektivt.

Når en entreprenør gir deg en referanseliste, må du bruke den. Ring folket på listen og spør om kvaliteten på arbeidet, hvor nært de kom til sitatet og om arbeidet ble fullført i henhold til den lovede tidslinjen.

Ikke bli overrasket om HVAC-entreprenøren du velger, foretar en evaluering av hjemmet ditt. Enhver god entreprenør vil bruke tid på å se på systemet du har for øyeblikket og hva behovene er for ditt hjem. De vil også se på kanalsystemet ditt og se etter luftlekkasjer.

Når entreprenøren din kommer til å fikse enheten eller installere en ny, bør han gå rundt hjemme og undersøke hva som skjer med din nåværende oppsett. De burde se etter hvor mye isolasjon du har, hvor vinduene dine er og hvilken kvalitet de har og mer.

Prøv å rengjøre viftebladene og spolene på kondensatorviften hver vår. Før du gjør det, må du slå av strømmen for å sikre at ingen av delene beveger seg mens du arbeider med den. Deretter skyver du av grillen, setter bladene ut og begynn å rengjøre dem forsiktig sammen med enheten.

Hører du en klikkelyd når viften din snur? Dette kan bety at det er noe i veien for viftenes vinger. Hvis det blir så ille at bladet bøyes, må du bytte det, bare å bøye det vil etterlate viften i ubalanse og kan forårsake ytterligere problemer.

Få HVAC-enheten din service årlig. Under servicekontrollen vil systemmotoren inspiseres, de bevegelige delene vil bli oljet og freon-nivåene vil bli sjekket. Dette vil bidra til at systemet ditt yter maksimal effektivitet.

Ikke la huset ditt bli ekstremt varmt. En klimaanlegg er egentlig bare i stand til å redusere temperaturen med tjue grader på kort tid. Hvis hjemmet ditt nærmer seg 100 grader Fahrenheit, vil du bare kunne avkjøles til rundt 80. Avhengig av fuktighetsnivået, er det ikke en trygg temperatur når det gjelder å sove eller å unnslippe sommervarmen.

Nå kan du se at du enkelt kan lære om HVAC når du først vet noen få tips. Forhåpentligvis er denne guiden noe som har lært deg alt du trenger å vite når du begynner. Hvis du fortsatt har spørsmål, må du sørge for at du gjør enda mer undersøkelser!