Ideer om HVAC

Hvis du vet mer om HVAC , blir du mindre overveldet. Denne artikkelen vil hjelpe deg med å forstå alt om HVAC-systemet. Se på denne artikkelen hvis du er interessert.

Hvis HVAC ikke ser ut til å fungere skikkelig, sjekk ut ting selv før du ringer til en tekniker. Mens du går gjennom huset, må du måle hvilke rom som er de kuleste og hvilke som er de varmeste. Du kan deretter videreformidle denne informasjonen til teknikeren, slik at de lettere kan finne ut hva problemet er.

Når en entreprenør gir deg en referanseliste, må du bruke den. Ring folket på listen og spør om kvaliteten på arbeidet, hvor nært de kom til sitatet og om arbeidet ble fullført i henhold til den lovede tidslinjen.

Se etter tilbud og rabatter på HVAC-systemet du har installert. Mange ENERGY STAR-enheter leveres med store rabatter, enten fra det lokale verktøyet eller regjeringen selv. Undersøk alternativene dine, da det kan spare deg for hundrevis eller tusenvis av dollar på installasjonskostnadene.

Rengjør kondensatorens vifteblad og spiral på våren. Sørg for å slå av strømmen først; du vil ikke at noe skal bevege seg. Fjern deretter grillen, fjern deretter knivene og start rengjøringen av knivene og enheten.

Ikke la dine utendørs HVAC-enheter bli kvalt med utklipp når du klipper hagen. Sikt gressklippet i den andre retningen. Dette gjelder også løvblåsing og alt annet hagearbeid som resulterer i rusk.

Hvis viftekondensatoren på enheten har porter for olje, må du sørge for å smøre den en gang i året. Slike porter har en tendens til å ha belegg laget av gummi eller metall. Bruk SAE 20 olje som er lett og ikke vaskemiddel, og legg ti dråper eller færre i hver. Pass på at du ikke fyller dem for mye.

La minst HVAC-systemet sjekkes to ganger i året. De fleste huseiere velger å få inspisert enheten sin om våren og høsten. Dette er med på å forberede de kommende værendringene sommer og vinter. Selv om du ikke merker noe galt, kan du sjekke det ut for å finne ut hva de potensielle problemene er.

Slå av kondensatoren utendørs når det blir kaldt. Hvis utetemperaturen er under 60 grader, må du slå av enheten for å forhindre skade. Dette vil bidra til å holde den i god stand i mange år.

For å kjøle hjemmet billig, skru opp temperaturen. Hvis du tar noen dusjer om dagen eller bare drikker kaldt isvann, vil du oppdage at du sparer mye penger på strømregningene dine ved å holde termostaten litt høyere enn vanlig hjemme.

Du bør nå se at nesten alle kan lære om HVAC-systemer med riktig informasjon. Du må ta deg tid og lære det grunnleggende. Sett nå retningslinjene du lærte fra denne artikkelen.