Topp HVAC Hemmeligheter

Er tiden inne for å erstatte ditt aldrende HVAC-system? Ønsker du å oppgradere effektiviteten til din nåværende konfigurasjon? Har du problemer med rom som det er ubehagelig å bo i? Uansett hvorfor du er her, har denne artikkelen tips og triks du trenger for å lykkes.

Hvis du vil spare penger når et nytt HVAC-system er satt på plass, må du velge GENERAL-klassifiserte produkter som skal brukes. De er veldig energieffektive, slik at det nye systemet ikke koster deg massevis når det gjelder strømregningene hver måned, og får tilbake noen av installasjonskostnadene.

Sørg for å få hvert tilbud eller estimat i skriftlig form. Du kan ikke bruke en muntlig avtale, så en skriftlig kontrakt er et must. Dette vil tillate deg å følge opp hvis noe går galt eller du ikke får det du ble lovet, og beskytter deg mot skyggefulle entreprenører.

For å unngå problemer med klimaanlegget, må du holde all vegetasjon minst to meter unna utedelen. Enheten skal være fri for vegetasjon på alle sider og oppover. Når du klipper plenen, sikt gressklippene vekk fra a / c-enheten. Dette vil forhindre at gress kommer inn i klimaanlegget og gjør at det ikke fungerer.

Når du ikke lenger bruker utendørs klimaanlegget, må du beskytte det med et tett deksel. Dette holder den fri for rusk, frost og snø, slik at du får en arbeidsenhet når våren kommer, og du er klar til å avdekke den og bruke den igjen.

For å spare penger på HVAC-systemet ditt, slå ned klimaanlegget om natten og la hjemmet ditt varme opp litt. For å holde deg kald, bruk en kald vannfylt pute for å kjøle ned hodet og hele kroppen som et resultat. Dette kombinert med en vifte hindrer deg i å overopphetes mens du sparer på strømregningene dine.

En investering i en smart termostat vil virkelig spare deg for penger. Du kan programmere den slik at den slås på og av ved bestemte temperaturer eller tider, slik at du kan sikre at klimaanlegget eller varmeapparatet ikke går når det ikke trenger å være, noe som sparer deg for massevis.

Før du drar der ute og ansetter en HVAC-entreprenør , må du finne ut hvor lenge de har vært i bransjen. Det er mer sannsynlig at en entreprenør som har drevet i lengre tid vil gi deg bedre valuta for pengene. Det er en risiko å ansette en ny.

Når du kjøper et klimaanlegg, vil du finne ut med en SEER-vurdering på 13 eller høyere. 13 er minimumsstandarden som er satt av myndighetene, så høyere rangeringer, selv om de ikke er obligatoriske, vil gi deg bedre effektivitet. SEER-rangeringer kan gå så høyt som 19, så husk dette når du handler.

Med alle disse gode ideene friske i tankene dine, gå ut og finn HVAC-hjelpen du trenger. Enten du må ansette en entreprenør eller gjøre jobben selv, vil kunnskapen din komme deg langt. Alt du trenger å gjøre i dag er å komme i gang med prosjektet ditt!